Bemutatkozás

Célunk, hogy a megrendelők elvárásainak maradéktalanul megfelelve, elérhető árakon, megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Az alábbiakban ismertetjük a vállakozás jellemzőit, és hogy miért érdemes minket választani.

Tevékenység, cégtörténet

Babos Péternek hívnak. Főként lakossági villanyszereléssel foglalkozom, de ipari jellegű megrendeléseknek is eleget tudok tenni.

Az E.ON áramszolgáltató által regisztrált villanyszerelő vagyok.

1992-től dolgozom a szakmában, vállalkozásomat pedig 2004-ben indítottam. Ez idő alatt a minőségi munkavégzéshez szükséges tapasztalatot és gyakorlatot szereztem az épületvillamosság területén.

Tevékenységemet elsősorban Vas és Zala megye valamint Budapest területén végzem, azonban az ország más régióiban is tudok vállalni megbízásokat.

Ha a munka volumene vagy jellege megkívánja, a kiépített partnerkapcsolatoknak köszönhetően jelentősen növelni tudjuk erőforrásainkat, kivitelezői kapacitásunkat.Jellemzők

Ügyfeleink bizalmát szakszerű, precíz és lelkiismeretes munkával viszonozzuk.

Az elektromos hálózatot természetesen az erre vonatkozó szabványoknak, érintésvédelmi és tűzbiztonsági előírásoknak megfelelően építjük ki.

Korszerű gépekkel, szerszámokkal dolgozunk, és jó minőségű villanyszerelési anyagokat használunk.

Munkáinkat az egyedi igények figyelembevételével végezzük, ügyelve az esztétikumra és a célszerűségre.

Gyakorlati tapasztalatainkra alapozva tanácsokkal, ötletekkel, javaslatokkal segítjük ügyfeleinket, és készséggel megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket.

Az általunk végzett vezetékezési munkára 10 év garanciát vállalunk.

Mindezt megfizethető, korrekt áron biztosítjuk. A kivitelezésre, felújításra vonatkozóan előzetes árajánlatot adunk, melynek elkészítése ingyenes.

Elmondhatjuk, hogy eddigi megrendelőink a legnagyobb elégedettséggel nyilatkoztak munkánkról. Az alábbi linkkel elérhető oldalon megtekintheti a referenciáinkról készült fotókat.

Referenciák megtekintése >>